Hieronder staan de tot nu toe ingestuurde reacties.

Bekijk reacties van: 1 tot 10 (51 Reacties)

Pagina # 1 2 3 4 5

Irma Klaasen
21:46:42 7/18/2001
Hoi Marielle en Ferry.
Eindelijk is onze computer er dan en konden Maurice en ik ook jullie foto s bekijken. Ze zijn erg leuk. Het feest was geweldig, ik heb er van genoten. Het was voor mij ook leuk om de Ikazia mensen weer even te spreken. Al was het natuurlijk meer lekker swingen.
Geniet nog even van de wittebroodsweken en misschien tot ziens!
groetjes Maurice en Irma Klaasen

Irma Klaasen
irmaklaasen@hotmail.com

Sanne
15:57:14 7/10/2001
Lieve Ferry & Marielle,

om de paar dagen check ik even of er nog nieuwe reacties op jullie site staan en pas vandaag bedacht ik me dat ik er zelf nog niet op sta! (tja, blond he). Dus bij deze dan: ik vond het een erg leuke bruiloft, vooral het stadhuis vond ik erg mooi in die giganstische zaal (was misschien ook een leuke locatie geweest vor het feest!). En het feest 's avonds was ook erg goed, echt een dansfeest zoals jullie wilden. Ik hoop dat jullie lekker hebben kunnen genieten op de huwelijksreis en niet al te veel in internetcafe's hebben gezeten om deze site te bekijken!

Veel liefs,

Sanne (en Frans natuurlijk en Poekie).

Sanne
s.dejong@xs4all.nl

Willem
02:15:46 7/09/2001
Beste Ferry en Lieve MariŽlle,

Het is nu 9 juli om twee uur 's nachts en nog steeds moet ik aan jullie bruiloft denken.

En nu zie ik jullie denken: wat doet Willem zo laat achter zijn computer? En waarom denkt hij op dergelijke late tijdstippen aan ons?
Ja, jullie hebben gelijk. Dat zijn allemaal goede vragen. En terwijl ik dit aan het typen ben, vraag ik het mij nu ook af.

Welnu,...uhm... de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat je broer/zwager Reinier mij er vanavond aan herinnerde dat ik nog steeds niets in dit digitale gastenboek geschreven had. Gelukkig maar dat hij dat meldde, want ik was het altijd al van plan... Maar ja, jullie kennen het wel, tot 9 juli om ťťn voor twee, kwam het er maar niet van.

Let wel: ik schrijf dit niet uit een soort van plichtsbesef. Nee hoor. Integendeel. Het is echt alleen omdat ik jullie zo graag het allerbeste toewens met elkaar in de toekomst!

En dan voor nu: welterusten!

Willem (es-zet-en)


Willem
koffieleut@hotmail.com

jankolijn
17:41:57 7/08/2001
hallo echtpaar ! fijne honeymoon gehad?jullie feest was helemaal toppie, we hebben het allemaal erg naar ons zin gehad.De volgende dag moest ik om 6uur gaan vissen met de jaarlijkse bedrijfs-zeevisdag en dat viel niet mee met die 100 bier op!hebben die vissen er ook nog wat aan gehad.Laat het effe weten als jullie weer gaat trouwen, dan komen we op zeker weer!!groetje jan en margriet

jankolijn
skolijn@wanadoo.nl

Boudewijn Hermsen
00:37:25 7/07/2001
Zeer gewaardeerd bruidspaar!!!!!!

Allereerst mijn veontschuldingen voor mijn afwezigheid!!!!
Dit alles is gelegen in het feit dat ik in maart j.l. (behoorlijk ziek ben geweest)en nog steeds niet volledig hersteld ben,sterker nog, er trad weer enige verergeriging op de laatste tijd.

Uiteraard ga ik ervan uit dat jullie er een tophuwelijk van maken.
Nogmaals mijn excuses.100.000 gelukswensen uit een pitoresqeu Wijk bij Duurstede.

Dikke zoen voor beiden.

Bou

Boudewijn Hermsen
boudewijn.hermsen@ben.nl

Frank van Bemmel
13:07:01 7/04/2001
Haaii Luitjes,

Het was een supergezellig feest! Ik heb jullie niet al te veel gezien, maar dat gaat ook niet anders als je zoveel gasten hebt. Ben blij te lezen in het gastenboek dat iedereen het dik naar zijn zin heeft gehad.

Uiteraard vond ik het erg leuk om je Pa& Ma, Daan, je ooms en tantes en natuurlijk Opa en Oma weer eens te zien en te spreken, en te horen dat alles goed met ze gaat.

Heel veel geluk en plezier toegewenst.

Frank

Frank van Bemmel
fbvanbemmel@hotmail.com

Pa en Ma Smit
21:14:29 7/01/2001
Het was een heerlijke dag vandaag in Streefkerk, we gaan
vanavond laat (2:30) weg naar Korfu om ook twee weekjes in het
buitenland te vertoeven. We hebben nog een aantal leuke foto's
die Reinier binnekort nog on-line zal plaatsen.

We wensen jullie nog een hele fijne honeymoon toe.

Groetjes Pa en Ma.

Pa en Ma Smit

Ploon, ####, Rein, Lienke, Rosa en Jet
19:30:03 6/28/2001
Lief Bruidspaar,

We vinden de foto's erg mooi.

Julie zagen er prachtig uit en het was een leuk feest.
We wensen jullie heel veel geluk.

Groetjes van ons allemaal

Ploon, ####, Rein, Lienke, Rosa en Jet
diplo@hetnet.nl

Ferry & Marielle Zuidgeest
17:54:47 6/27/2001
Vanuit de zonnige Domicaanse Republiek willen we iedereen nog de hartelijke groeten doen en bedanken voor alle leuke reakties! Ook hier kunnen we het toch niet laten om af en toe even op de site naar de reakties, foto's en video's te kijken.
Om van al dit getyp even bij te komen, is er eigenlijk maar een remedie denkbaar: een ijskoude pina colada op het witte strand met wuivende palmen en blauwe zee. Ja, zo'n trouwerij is hard werken, maar we slaan ons er wel doorheen!
Marielle is inmiddels lid geworden van de lokale aqua-aerobic-club. Als haar man steun ik dit van harte. Vanuit de bar in het zwembad roep ik dan ook regelmatig met een spa geel in m'n hand: "Kom op je kan het, zo gaat 'ie goed!".

Hasta la vista!

Fer & Jel.

Ferry & Marielle Zuidgeest
mariellesmit@hotmail.com

DaniŽlle
00:09:38 6/27/2001
He broer & schoonzus

Misschien lezen jullie dit vanuit de zonovergoten Dominicaanse republiek, maar ik wil even zeggen dat ik vanavond de film bij 'party'-paps en mams heb gezien (ben tijdelijk verlaten door mijn kanjer, dus ben ik maar weer eens richting Poeldijk gegaan) en die ziet er echt geweldig uit! Zodra jullie weer terug zijn moeten we 'm maar eens samen bekijken. Waanzinnig trouwens al die reacties.

Veel liefs,
het tijdelijk zielige (schoon)zusje

DaniŽlle
danielle_zuidgeest@hotmail.com